Bersarang lagi.

Lama betol aku x update blog ni. Kenapa aku x update sebab aku x da idea cam korang. Susah betol, nak dapat idea untuk entri bru. Yela orang cakap tulis je apa yg korang nak tulis. x la senang macam korang cakap. Kalau macam aku ni bukan la jenis nak tulis blog sangat sebenarnya. Tu pon kalau ada masa nak update aku update. kalau time kat U sungguh pon aku ada banyak masa terluang tapi xda langsung niat nak update blog. Haha..

Aku ada sorang kawan yang aku kenal sama U dengan aku, dulu dia cam aku gak ada blog pon update kadang2. Tapi dia sekarang dah jadi seorang blogger yang serious, walaupon bru tapi dengan usaha gigih dia dah jadi agak terkenal gak la dalam kalangan blogger skang ni. Bukan nk promote ke apa tapi berblog ni pon boleh beri kita kelebihan dan juga kepuasan. Pada masa yang sama boleh buat duit. BUAT DUIT? yela boleh dapat duit dengan letak iklan dalam blog korang.

Mungkin sekarang aku x da minat nak berblog secara serious.. sebab malas nak update tapi mana tau satu hari nanti bertukar niat. haha.. cuba tngok BLOG ni. Kalau boleh dia nak update tiap2 hari. Rajin bebenor.. Good Luck bro.. jangan buat sekerat jalan je. biar jadi lebih baik.. haha.. Break a leg!!

3 comments:

  1. hoi.. update lagi.. blog ko ade readers la.. aku dapat source traffic 4 org dah dari blog ko.. dari entri yang ni lak tuh..

    ReplyDelete
  2. jom trus berblog kecikkk!!! =D

    ReplyDelete
  3. umar: haha.. adaka x tau lak aku.
    fifa: haha.. kalau rajin kecik berblog la ^^

    ReplyDelete